iwa Nováčik
Počet príspevkov : 8 Registration date : 15.02.2007
| |
Maxík Nováčik
Počet príspevkov : 3 Registration date : 12.02.2007
| Predmet: Re: krmiva St marec 21, 2007 2:13 pm | |
| Ahojky my zatím krmíme Eukanubou. A jsme moc spokojení, Maxík taky. Má krásnou srst a je akorát | |
|
Rika Admin
Počet príspevkov : 51 Age : 34 Registration date : 04.02.2007
| Predmet: Re: krmiva Št marec 22, 2007 7:44 am | |
| Ahoj! Tak my striedame granulky načky Eukanuba, Royal canin, Pro Plan a varenú stravu. Varenou stravou kŕmime najviac v tieto mesiace: Október, November, Január a Február - čiže vtedy, keď nemáme alebo máme tréning agility len raz do mesiaca a niesú preteky. Granulkami kŕmim, pretože si neviem predstaviť ako by som jej vyvárala skoro ráno pred začiatkom preteku. Momentálne kŕmim Royal Canin, no veľi odporúčam Eukanubu, pretože s nimi mám naozaj veľmi dobré niekoľko ročné skúsenosti. Veľmi pomohli nášmu druhému psovi Waldíkovi v jeho 14-tom veku života, keď mával ťažkosti s trávením, bol strašne vypĺznutý, veľmi rýchlo sa mu tvoril zubný kameň, už nebl taký aktívny,... Ako sme ho však začali kŕmiť Eukanubou, už po týždni začali byť badateľné náznaky účinku. Mal krásny trus (prestali problémy s trávením), narástla mu nová lesklá srsť, ktorá mu zakryla tú "plešinu" a zas bol ako za mlada s krásnou hustou srsťou. Menej sa mu tvoril zubný kameň, aj keď trošku aj našou zvýšenou starostlivosťou o jeho chrup (raz do týždňa sme mu umývali zuby) a začal byť aktívnejší. Síce bol už hluchý a slepý, nabral dobrú náladu a energiu, von cupital rýchlejšie, prechádzky ho začali znovu baviť,... Biggy sme s týmto krmivom kŕmili už od 7 týždňov a tiež z nej vyžaruje tá nádhera a zdravie. Eukanuba a Royalky sú v tomto vcelku rovnaké, akurát Royalky sú lacnejšie a mojej Biggy chutia viac ako Eukanuba. | |
|
iwa Nováčik
Počet príspevkov : 8 Registration date : 15.02.2007
| Predmet: krmiva Št marec 22, 2007 7:51 am | |
| no jj to viem ze su dobre ale zas su drahe my sme jej kupovali tie pedigri darling a tie take ale ako ona ani tie enako nechcela teraz naposledy sme jej kupili take lacnejsie ale musim povedat ze jej chutia | |
|
lucia Nováčik
Počet príspevkov : 5 Registration date : 05.02.2007
| Predmet: Re: krmiva Ne júl 08, 2007 6:25 am | |
| ja krmim hlavne varenim ( ale to len v zime bo v lete by sa to skazilo) a inac granule alebo konzervy ( ale tie ma len na stopy) a hlavne Arion bo tam nejsu ziadne chemikalie a je to cista svalovina alebo nutra nugetts ale tie neviem nikde zohnat tie jej sadli najviac ale vzdy ich len vyhrame v obchode som ich este nikde nevidla a tie jej sadli najviac male bobceky a ked prechadzam z vareneho nema hnacku... | |
|