Beagle
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beagle

stránka pre milovníkov psov hlavne plemena beagle

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

krmiva

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
iwa
Nováčik
Nováčik
iwa

Počet príspevkov : 8
Registration date : 15.02.2007

krmiva Empty
OdoslaťPredmet: krmiva   krmiva Icon_minitimeSt marec 21, 2007 9:58 am

ahojte....čím vy krmite svojho psika?My nasej tTarke davame hlavne varene jedlo a ked nic nemamem tak granule.Granule mame vzdy doma pre pripad ale nasa Tarka nexce velmi granule skusali sme uz rozne znacky ale neako jej nechutia 583 Smile
Návrat hore Goto down
http://www.beagl-tara.estranky.cz
Maxík
Nováčik
Nováčik

Počet príspevkov : 3
Registration date : 12.02.2007

krmiva Empty
OdoslaťPredmet: Re: krmiva   krmiva Icon_minitimeSt marec 21, 2007 2:13 pm

bounce Ahojky my zatím krmíme Eukanubou. A jsme moc spokojení, Maxík taky. Má krásnou srst a je akorát
Návrat hore Goto down
Rika
Admin
Admin
Rika

Počet príspevkov : 51
Registration date : 04.02.2007

krmiva Empty
OdoslaťPredmet: Re: krmiva   krmiva Icon_minitimeŠt marec 22, 2007 7:44 am

Ahoj! I love you
Tak my striedame granulky načky Eukanuba, Royal canin, Pro Plan a varenú stravu. Varenou stravou kŕmime najviac v tieto mesiace: Október, November, Január a Február - čiže vtedy, keď nemáme alebo máme tréning agility len raz do mesiaca a niesú preteky. Granulkami kŕmim, pretože si neviem predstaviť ako by som jej vyvárala skoro ráno pred začiatkom preteku. scratch

Momentálne kŕmim Royal Canin, no veľi odporúčam Eukanubu, pretože s nimi mám naozaj veľmi dobré niekoľko ročné skúsenosti. Veľmi pomohli nášmu druhému psovi Waldíkovi v jeho 14-tom veku života, keď mával ťažkosti s trávením, bol strašne vypĺznutý, veľmi rýchlo sa mu tvoril zubný kameň, už nebl taký aktívny,... Ako sme ho však začali kŕmiť Eukanubou, už po týždni začali byť badateľné náznaky účinku. Mal krásny trus (prestali problémy s trávením), narástla mu nová lesklá srsť, ktorá mu zakryla tú "plešinu" a zas bol ako za mlada s krásnou hustou srsťou. Menej sa mu tvoril zubný kameň, aj keď trošku aj našou zvýšenou starostlivosťou o jeho chrup (raz do týždňa sme mu umývali zuby) a začal byť aktívnejší. Síce bol už hluchý a slepý, nabral dobrú náladu a energiu, von cupital rýchlejšie, prechádzky ho začali znovu baviť,... haf

Biggy sme s týmto krmivom kŕmili už od 7 týždňov a tiež z nej vyžaruje tá nádhera a zdravie.
Eukanuba a Royalky sú v tomto vcelku rovnaké, akurát Royalky sú lacnejšie a mojej Biggy chutia viac ako Eukanuba. Laughing

krmiva P1060727sr5
19
Návrat hore Goto down
http://biggy.tym.sk
iwa
Nováčik
Nováčik
iwa

Počet príspevkov : 8
Registration date : 15.02.2007

krmiva Empty
OdoslaťPredmet: krmiva   krmiva Icon_minitimeŠt marec 22, 2007 7:51 am

no jj to viem ze su dobre ale zas su drahe my sme jej kupovali tie pedigri darling a tie take ale ako ona ani tie enako nechcela teraz naposledy sme jej kupili take lacnejsie ale musim povedat ze jej chutia dance
Návrat hore Goto down
http://www.beagl-tara.estranky.cz
lucia
Nováčik
Nováčik
lucia

Počet príspevkov : 5
Registration date : 05.02.2007

krmiva Empty
OdoslaťPredmet: Re: krmiva   krmiva Icon_minitimeNe júl 08, 2007 6:25 am

ja krmim hlavne varenim ( ale to len v zime bo v lete by sa to skazilo) a inac granule alebo konzervy ( ale tie ma len na stopy) a hlavne Arion bo tam nejsu ziadne chemikalie a je to cista svalovina alebo nutra nugetts ale tie neviem nikde zohnat tie jej sadli najviac ale vzdy ich len vyhrame v obchode som ich este nikde nevidla Sad a tie jej sadli najviac male bobceky a ked prechadzam z vareneho nema hnacku...
Návrat hore Goto down
http://www.cerinka.wbl.sk
Sponsored content

krmiva Empty
OdoslaťPredmet: Re: krmiva   krmiva Icon_minitime

Návrat hore Goto down

krmiva
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Beagle :: Beagle - bígl :: Krmivá-
Prejdi na: