Sherry,Žanetka a Mikey Nováčik
Počet príspevkov : 4 Age : 42 Registration date : 10.02.2007
| Predmet: Poslušnost So február 10, 2007 2:27 pm | |
| Ahojky všem já teda musim říct, že se svojí smečkou nemám problém :-) Teda dřív byl, než sem přišla na to, že existuje stopovací vodítko. Nejstarší Sherrynka je puclík od mala, má to po tatkovi, pokud nemá zájem si zrovna hrát, nesejde z cesty, jen když se chce vyčůrat, prostřední Žanetku jsem poslušnosti učila právě na stopovacím vodítku a je perfektní a Mikey chodí s holkama na volno od 6 týdne, co s náma žije, takže dost často poslouchá líp než holky dohromady :-)) Samozřejmě, že přivolání ke mě občas trvá, bígl je prostě tvrdohlavej, ale to jak někdo tvrdí že je neposlušnej není absolutně pravda, záleží hlavně na lidech, jestli maj trpělivost toho bíglíka cvičit, není to vlčák a nejlepší je taková škola hrou, kdy to baví nejen pejska ale i vás :-)) Kromě miminka Mikeyho holky zvládaj snad všechno, od sedni po kutálení se po zemi :-)) Nemám teda tu odvahu pustit je na ulici, to v žádnym případě ale poslušný jsou víc než dost [b] | |
|
Perňa Nováčik
Počet príspevkov : 5 Registration date : 09.02.2007
| Predmet: Re: Poslušnost Ne február 11, 2007 8:51 am | |
| Ahojky!! Jak to prosím tě funguje s tím stopovacím vodítkem??Díky moc Mám sedmi měsíčního raracha a poslouchal dobře a teď se začíná nějak kazit potvůrka | |
|
| Predmet: Re: Poslušnost Ne február 11, 2007 8:58 am | |
| Ahojky, no v tomhle věku to je hodně normální :-))) Já to učila tak, že jsem jí nechala běhat a konec vodítka sem držela v ruce, nechala sem si jí hrát a zkoušela jsem jí od tý hry odvolat, zavolala sem ke mě a když nic, tak trhnout vodítkem a zopakovat příkaz. Teda dobrý je to zkoušet né od hry ale když ste spolu sami, nechat ho poodběhnout a ke mě, když nepřiběhne, tak škubnout, za chvíli začne na povel reagovat a pak už to nebude potřebovat ) Nic drastickýho | |
|
Perňa Nováčik
Počet príspevkov : 5 Registration date : 09.02.2007
| Predmet: Re: Poslušnost Po február 12, 2007 2:18 am | |
| Jo jo tak podobně to děláme my!!Má desetimetrový vodítko, který někdy držím někdy ho nechám ať ho za sebou tahá a když neposlechne tak s ním škubnu!!!Normálně bych ho nechytla, ale takhle mám docela dobrou výhodu!!! | |
|
| Predmet: Re: Poslušnost Po február 12, 2007 4:28 am | |
| Tak to jste na dobrý cestě, za chvíli začne přibíhat i bez škubnutí | |
|
iwa Nováčik
Počet príspevkov : 8 Registration date : 15.02.2007
| Predmet: Re: Poslušnost Št február 15, 2007 8:23 am | |
| ahoj........ja som len xcela ze ja mam tez bigla fenu vola sa atra no ona ako ked ju mma pustenu tak neako nepocuva na voditku aj jj ale ked je pustena tak nie.Teraz s nou xodim na cvicak aby sa zlepsila dufam ze to pomoze | |
|
beagle Lucky Nováčik
Počet príspevkov : 1 Registration date : 16.02.2007
| Predmet: Re: Poslušnost Pi február 16, 2007 12:36 pm | |
| | |
|